Amazon Daily Quiz Answers – 31 Oct | Win Rs.5000 Amazon Pay Balance

0
265

Amazon Quiz Answers, Amazon Festive Riddle Daily Quiz Answers, Amazon Daily Quiz Time Answers, Amazon Today Quiz Answers, Amazon Quiz Answers Today.

Today, You All Will Be Surprised. Because, we are going to Give you Amazon Quiz Answers. Amazon Quiz occurs Daily, During 8Am – 12Pm. Answer Simple Questions & Win Money. Daily Quiz starts in the Morning At 8Am Live. Check The Answers Daily Before Playing The Quiz. Meanwhile, we will update the Answers Daily. So, Check This Page Before Participating.

Amazon Daily Quiz Answers . However, You must Read the Answers before playing. For Participating you Must Download The Amazon App. Only Amazon App Users Can Play The Quiz. Answer Every Question Correctly. In Other Words, Try Your Luck.

Amazon Quiz Answers, Amazon Festive Riddle Daily Quiz Answers, Amazon Daily Quiz Time Answers, Amazon Today Quiz Answers, Amazon Quiz Answers Today.

How To Participate In Amazon Daily Quiz

  • Firstly, Download The Amazon App.
  • Secondly, Sign-In Using Your Mobile Number.
  • After That Search For Amazon Quiz In The Search Box.
  • Moreover, You Will See A Banner Of Quiz – FUN Zone
  • Further, Answer & Win Exciting Prizes.

Amazon Daily Quiz Answers For November 2019Click Here!


Amazon Daily Quiz Answers 31 October 2019 | Win Rs.5000 Amazon Pay Balance

Q1 – Today, 31st October Is The Birthday Of India’s First Deputy Prime Minister, Sardar Vallabhbhai Patel. What Is The Name Given To A Statue Erected In His Honor In Gujarat?

Ans – The Statue Of Unity

Q2 – What Is The Name Of The Closest Large Spiral Galaxy To Our Own Milky Way?

Ans – Andromeda

Q3 – In Terms Of Area, Which Is The Largest Country In The World?

Ans – Russia

Q4 – The Dance Of ‘Bharatnatyam’ Is Associated With Which State?

Ans – Tamil Nadu

Q5 – WHO Declared India Free Of Which Of These Epidemics In 2014?

Ans – Polio


Amazon Daily Quiz Answers 30 October 2019 | Win Galaxy Note 10+

Q1 – What currency is shared by Austria, Finland, France and Portugal?

Ans – Euro

Q2 – Today, 30th October is the birthday of one of Football’s legends. He was instrumental in his team winning the 1986 FIFA world cup and was named ‘Co-Player of the Century’ in 1999, along with Brazilian Pele. Who is this player?

Ans – Diego Maradona

Q3 – What is the capital of Argentina?

Ans – Buenos Aires

Q4 – Who was the republican nominee who ran against Obama in the 2012 U.S. presidential elections?

Ans – Mitt Romney

Q5 – The age of a star can be estimated by its color, which of these colors indicates the star is amongst the youngest?

Ans – Blue


Amazon Daily Quiz Answers 29 October 2019 | Win Sony 1000XM3 Headphones

Question 1 – What name was given to the Wall street crash of 29th October 1929, also known as the Stock market crash of 1929 which lead to the Great depression in the 1930s? (The Great Depression was a severe worldwide economic depression).

Answers – Black Tuesday

Question 2 -The fabric for these kind of pants first emerged in Genoa, Italy and they’re believed to be named after the city. Which are these?

Answers –  Jeans

Question 3 – In which year was the Euro introduced to the world financial markets?

Answers – 1999

Question 4 – Regarded as the architect of modern Indian football, he was the Indian football coach and manager of the national team from 1950 until his death in 1963. Who is he?

Answers – Syed Abdul Rahim

Question 5 – Khantumm bamboo dance is the folk dance of which state?

Answers – Mizoram


Amazon Daily Quiz Answers 28 October 2019 | Win ₹15000

Q1 – One Of The World’s Richest Men, Bill Gates Celebrates His Birthday Today. He Is The Co-Founder Of Which World Famous Software And IT Company?
Ans – Microsoft
Q2 – _______ American Actor Celebrates His Birthday Today. In His Recent Movie, He Plays The Character Of DC Comic Villain Joker. What Is The Name Of This Actor?
Ans – Joaquin Phoenix
Q3 – He Directed And Produced The Movie ‘Raja Harishchandra’ – The First Full-Length Indian Feature Film, And Is Known As The Father Of Indian Cinema. Who Is He?
Ans – Dadasaheb Phalke
Q4 – Before The Introduction Of The Euro, Which Currency Did Austria Use?
Ans – Schilling
Q5 – In Which European City Would You Find The Famous Blue Domed Church?
Ans – Santorini, Greece

Amazon Daily Quiz Answers 27 October 2019 | Win Samsung Galaxy Note 10

Q1 – In Which Country Would You Find The Temple Complex Angkor Wat?
Ans – Cambodia
Q2 – Which Of The Following Is Used In Making A Pencil?
Ans – Graphite
Q3 – Eritrea, Which Became The 182nd Member Of The UN In 1993, Is Located In Which Continent?
Ans – Africa
Q4 – Originating In The Tibetan Plateau Near Lake Mansarovar, Which River Flows Through Ladakh?
Ans – Indus
Q5 – Rial Is The Official Currency Of ______. Fill In The Blanks.
Ans – Iran

Amazon Daily Quiz Answers 26 October 2019 | Win Fender Acoustic Guitar Quiz

Q1 – Today, 26th October Is The Birthday Of An Actress Who Played The Part Of ‘Daenerys Targaryen’ Also Known As ‘The Mother Of Dragons’ In The Recently Concluded Famous HBO Series ‘Game Of Thrones’. What Is The Name Of This Actress?
Ans – Emilia Clarke
Q2 – This Famous Politician Celebrates Her Birthday Today. She Served As The ‘United States Secretary Of State’ Between 2009-2013. She Is Also The Wife Of A Former US President And She Herself Ran For The US Presidency In 2016. Who Are We Talking About?
Ans – Hillary Clinton
Q3 – Which Famous Hotel, Designed To Resemble The Sail Of A Ship, Stands On An Artificial Island 280 M From Jumeirah Beach?
Ans – Burj Al Arab, Dubai
Q4 – How Many Strings Does A Cello Typically Have?
Ans – 4
Q5 – 1st December 1963, Nagaland Became The _____ State Of India.
Ans – 16th

Amazon Daily Quiz – 25 October 2019 | Win Sony Home Theatre System

Q1 – Today, 25th October Is The Birthday Of A World Famous Spanish Artist And Painter Who Has Paintings Such As ‘Guernica’ , ‘The Weeping Woman’ And Many More To His Name. Which Painter Are We Referring To?
Ans – Pablo Picasso
Q2 – In Which European City Would You Find The Acropolis?
Ans – Athens, Greece
Q3 – In Which Country Would You Find Bran Castle Also Commonly Known As , ‘Dracula’s Castle’?
Ans – Romania
Q4 – ‘Fugdi’ Is A Folk Dance, Typically Performed By Women Dancers Forming Circles Or Rows. Which State Does It Come From?
Ans – Goa/ Konkan
Q5 – In Japanese, What Is The Word For Goodbye?
Ans – Sayonara

Amazon Daily Quiz Answers – Win ₹20000 Pay Balance | 24th October 2019

Question 1 – Which is the largest muscle in the human body?

Answers – Gluteus Maximus

Question 2 – In which country would you find Easter Island, most famous for its nearly 1,000 extant monumental statues, called moai?

Answer is – Chile

Question 3 – Which one of these is a traditional folk dance of the people of Lakshadweep Islands?

Answers – Lava Dance

Question 4 – In which country were the first Olympic games held?

Answer is – Greece

Question 5 – Which is the smallest planet in our solar system?

Answers – Mercury.


Amazon Festive Riddles Quiz Answers Solve & Win – Rs.50,000

Q1 – Scratch My Head, See Me Turn From Black To Red. What Am I?

Ans – A Match Stick

Q2 – Round And Round, Never Off The Ground. What Am I?

Ans – Chakri/ Chakra/Zamin Chakkar

Q3 – I Can Be Cracked, Made, Told, And Played. What Am I?

Ans – A Joke

Q4 – I Go Up, I Go Down. Towards The Sky & The Ground. What Am I?

Ans – Rocket Firecracker

Q5 – Light Me Up For A Sprinkle Of Gold. What Am I?

Ans – Flower Pot (Anaar)


WINNER ANNOUNCEMENT

After We Confirm The Winner/S, We Will Contact The Winners Individually Through Email/SMS. however, We Will Also Post The Winners Names On This Page By 30th November 2019

PRIZES

There Are A Total Of 1 Prize(S) That Will Be Given Under This Contest. However, The Prize Will Be Delivered To The Winner On Or Before 30th November 2019

Meanwhile, Try These Offers Too

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here